Wat doen we?

InovaMedia is een multidisciplinair marketing- en communicatiebureau. Wij maken jouw merk succesvol! We verplaatsen ons in jouw organisatie én klanten, oftewel: we are you! Zo zien we wat jouw organisatie drijft, welke behoeftes er zijn bij je klanten en laten we niets aan het toeval over. Middels strategie, creatie, implementatie en optimalisatie geven we onze aanpak handen en voeten. Samen brengen we je merk tot leven.


Hoe werken we?

Strategie

De markt verandert. Jouw organisatie verandert. En jouw klant verandert. Hoe speel je het beste in op deze veranderingen? Welke mogelijkheden zijn er en waar liggen kansen? Of het nu gaat om een meerjarenplan of een kortlopende actie, samen stippelen we de beste koers voor jouw merk uit.

Creatie

Aan de basis van ieder ijzersterk creatief concept ligt onderscheidend vermogen. De eerste indruk is wat telt. En een eerste indruk maak je maar één keer. Wij zorgen ervoor dat jouw merk de juiste snaar weet te raken, in woord én beeld.

Implementatie

Door een verhaal te vertellen gaat het leven. Goede verhalenvertellers bereiken het gewenste publiek en zorgen voor een beleving bij uitstek. Wij ontwikkelen rake communicatiemiddelen, online én offline, die niet alleen het verhaal van jouw merk vertellen maar je publiek ook laten participeren.

Optimalisatie

Zoals gezegd veranderen markten, organisaties en klanten voortdurend. Om mee te groeien in deze veranderingen moeten je communicatiemiddelen ook veranderen. We meten, weten en sturen bij. Wij maken continue verbetering voor je merk mogelijk.