Wat doen we?

InovaMedia is een multidisciplinair marketing- en communicatiebureau bestaande uit een team van ruim twintig professionals.

Wij maken merken succesvol! We verplaatsen ons in jouw organisatie én klanten, oftewel: we are you! Dit doen we middels een partnership, waarbij we adviseren, inspireren en realiseren. Middels strategie, creatie, implementatie en optimalisatie geven we onze aanpak handen en voeten. Samen brengen we je merk tot leven.

Onze werkwijze bestaat uit het vormen van partnerships waarbij we als team of als individu de uitdaging aangaan. Dit kan in de vorm van langdurige partnerships, projectopdrachten of detachering op de gebieden marketing, communicatie, grafisch concepting en software ontwikkeling.

Hoe werken we?

Strategie

De markt verandert. Jouw organisatie verandert. En jouw klant verandert. Hoe speel je het beste in op deze veranderingen? Welke mogelijkheden zijn er en waar liggen kansen? Of het nu gaat om een meerjarenplan of een kortlopende actie, samen stippelen we de beste koers voor jouw merk uit.

Creatie

Aan de basis van ieder ijzersterk creatief concept ligt onderscheidend vermogen. De eerste indruk is wat telt. En een eerste indruk maak je maar één keer. Wij zorgen ervoor dat jouw merk de juiste snaar weet te raken, in woord én beeld.

Implementatie

Door een verhaal te vertellen gaat het leven. Goede verhalenvertellers bereiken het gewenste publiek en zorgen voor een beleving bij uitstek. Wij ontwikkelen rake communicatiemiddelen, online én offline, die niet alleen het verhaal van jouw merk vertellen maar je publiek ook laten participeren.

Optimalisatie

Zoals gezegd veranderen markten, organisaties en klanten voortdurend. Om mee te groeien in deze veranderingen moeten je communicatiemiddelen ook veranderen. We meten, weten en sturen bij. Wij maken continue verbetering voor je merk mogelijk.