Invenlo Laravel partner

Opdracht: Online platform voor het gehele winkelaanbod thuis
Disciplines: Strategie, creatie, implementatie en optimalisatie

De stad online
Online eten bestellen, online winkelen en online boodschappen doen op één digitaal platform is uniek. Venlo is de eerste stad in Nederland waarvan het winkelaanbod direct vanuit thuis beschikbaar wordt. Nog unieker is dat het aanbod geheel afkomstig is van lokale winkels, restaurants en supermarkten. Oftewel: Je bestelt dus direct bij de lokale ondernemer en het wordt dezelfde dag nog thuisbezorgd.

Laravel en importkoppelingen
Om het volledige aanbod online te kunnen bieden is een platform nodig met genoeg functionaliteiten waarmee retailaanbod, supermarktaanbod en eten besteld en verwerkt kan worden. Dit volgens verschillende processen. Bovendien moet het platform zo ingestoken worden dat alle leveranciers de bestellingen makkelijk en snel kunnen verwerken en gereedmaken voor transport, zodat deze zo snel mogelijk bij de klant aangeboden worden.

Om dit te realiseren draait InVenlo volledig op het open source Laravel. De catalogus wordt aangestuurd door ElasticSearch, waarmee complexe zoekopdrachten kunnen worden uitgevoerd op de website. Tevens werkt de website met meerdere importkoppelingen zoals Magento, Google Shopping Feed en met diverse Excel imports/exports.

Voor de restaurants is een afzonderlijke webapp geschreven, zodat deze op een tablet de bestelling zien binnenkomen en eenvoudig kunnen verwerken. De aansturing van de fiets- en autokoeriers gebeurt vanuit een Android-app omgeving, waarbij de orders opvolgend worden ingepland en volgens routebeschrijving van het navigatiesysteem worden uitgereden.

Food concept starten met (thuis)bezorging?
Ook interesse in een uitrol van een (food)concept voor de thuisbezorgd markt? En op zoek naar een partner of een systeem dat dit kan vervullen? InVenlo zoekt nog partners om hun concept in meerdere middelgrote steden uit te rollen.

Facebook Commercial