EigentijdseZorg Marketing & communicatie

EigentijdseZorg is een groep van gespecialiseerde klinieken gevestigd in het zuiden van Nederland. Onder EigentijdseZorg vallen de merken: Ceulen Huidkliniek, Dermatologisch Centrum, Face-Bar en Dermalink. Allemaal bieden ze innovatieve hoogwaardige dermatologische zorg.

Corporate marketing en communicatie
Met de ambitie op zak het beste dermatologisch centrum te zijn in Helmond, Breda, Maastricht en Amersfoort weet je dat je met innovatieve, enthousiaste huidspecialisten te maken hebt. Ook op het gebied van marketingcommunicatie wil EigentijdseZorg excelleren. Vanuit vier merken opereren en communiceren is echter geen eenvoudige opdracht. Daar komen wij om de hoek en ondersteunen bij de uitrol van een strategische visie, maar helpen ook door middel van een full service aanpak om EigentijdseZorg en alle merken onder deze vleugels op de kaart te zetten, en een sterk brand te realiseren. We vertalen de strategische visie vervolgens naar een praktische uitrol waarbij we van A tot Z ontzorging bieden. 
"EigentijdseZorg" spiegelt zich graag aan InovaMedia: Doen wat je zegt, bereikbaar zijn, top kwaliteit leveren en scherpe tarieven hanteren." - Roeland Ceulen