AH-Boodschappen PHP Laravel partner

Consumenten willen producten ieder moment van de dag via elk kanaal kunnen kopen. Zowel in een fysieke winkel als online. Via AH-boodschappen.nl kunnen er 7 dagen in de week en 24 uur per dag boodschappen worden gedaan.  Als één van de grondleggers van AH-Boodschappen ontwikkelen we de webshop en helpen desgewenst bij de uitrol van diverse communicatie campagnes.

AH Boodschappen is hét online totaalconcept voor supermarkten en versmarkten. We bieden een totaalconcept van webshop, data-entry, store-picking, uitlevering, verzend- en afhaalmogelijkheden en financiële afwikkeling.

Het systeem heeft inmiddels voor meer dan 10 miljoen euro aan dagelijkse boodschappen verwerkt. Dat is een resultaat om trots op te zijn, maar vooral ook om dagelijks aan door te ontwikkelen.

Het systeem AH Boodschappen is gebaseerd op het open source frame framework Laravel, voorzien van ons CMS C-Meleon. Het proces van doorontwikkeling geven we vorm middels de scrum methode, waardoor we efficiënt en effectief de software (door)ontwikkelen.

InovaMedia is founder en development partner van AH-Boodschappen.nl .