Trainingen / Advisering

Er is van alles gaande in marketing- en communicatieland. Wij begrijpen als geen ander dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. “Zoekmachineoptimalisatie, vast heel belangrijk, maar hoe werkt het?”, "Adwords campagnes, wat is het?" Zo maar enkele kreten die ons regelmatig ter oren komen. Wij verdiepen ons in jouw organisatie, en helpen je op weg om de juiste strategie te bepalen en die ten uitvoering te brengen.

Onze trainingen onderscheiden zich, doordat ze verzorgd worden door vakspecialisten die hier dagelijks mee bezig zijn. 

Onze trainingen zijn zeer actueel en dragen bij aan het succes van jou als persoon en jouw organisatie. We vernemen dan ook graag vooraf specifieke vraagstukken en leerpunten, zodat we praktijkgericht hierop kunnen inspringen. Ons doel is om jou te informeren, adviseren en enthousiasmeren, zodat je na de cursus direct en praktijkgericht aan de slag gaat in je eigen organisatie.


Waarom deze trainingen?

  • Vergroot je vakkennis
  • Blijf up-to-date
  • Toegepast op jouw dagelijkse praktijk
  • De trainingen worden verzorgd door dagelijkse ervaringsdeskundigen
  • Raak enthousiast & draag bij aan het succes van je organisatie

Interesse in een specifieke training?

Wij werken dagelijks aan tal van uitdagende marketing- en communicatieprojecten en willen graag onze kennis en ervaring met je delen. Indien je specifieke wensen hebt, neem contact op met onze specialist: Willie!
Willie Martens

Willie Martens

Strategie

  • 085 484 1200

 

Deel dit artikel: