Cloud computing

Cloud computing is het via internet op aanvraag beschikbaar stellen van gegevens, hardware en software. Ofwel: altijd en overal toegang tot je gegevens, zodat je als gebruiker geen eigenaar meer hoeft te zijn van de gebruikte hard- en software. Dus ben je onderweg? Of houdt je computer ermee op? Geen paniek! Door de Cloud kun je altijd en overal bij je bestanden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten wat de Cloud voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.